Cum sa te imbraci la diferite evenimente

Cum sa te imbraci la diferite evenimente

Noi te vom ajuta sa elimi emotiile in ce priveste dress code-ul petrecerii la care esti invitata.

Petrecere de tip “black tie”

Cravata neagra cere o tinuta formala. Barbatii poarta costume iar femeile poarta rochii lungi de seara. O rochie neagra este potrivita pentru acest gen de eveniment.

La un astfel de eveniment in orase precum New York sau Los Angeles poti purta o camasa neagra nu neaparat costum.

Petrecere de tip “black tie optional”

Si in acest caz costumul inchis la culoare si cravata este indicat, oricum, tinuta formala. Femeile de asemenea vor purta roshii lungi de seara.

Eveniment de tip “Creative black tie”

Acest tip de eveniment lasa loc interpretarilor. Este un eveniment formal insa cu accente moderne, precum doar o camasa neagra in locul cravatei. Uneori aceste genuri de petreceri cer rochii negre in unele situatii, dar in majoritatea cazurilor rochii cu imprimeuri florale in nuante deschise.

Eveniment de tip semi-formal

Semi-formal sau dupa ora 17 inseamna ca nu este necesar ca barbatii sa poarte costum si nici femeile rochii. O nunta dupa ora 18 va dicta insa pentu barbati un costum iar pentru femei rochii elegante.

Eveniment de tip “Business semi-formal”

Este asemanator evenimentului semi-formal pentru barbati, dar pentru femei ar fi potrivit sa poarte rochii casual sau costume din 2 piese casual. Idea este sa mentina un stil apropiat de cel business.

Eveniment de tip Cocktail

Acest tip de eveniment nu inseamna rochii scurte pentru femei iar pentru barbati costume negre. Rochia neagra pentru femei este extrem de fina si potrivita pentru cele mai multe ocazii de acest gen.

10 tinute pentru petrecerile de tip Cocktail

Tinuta informala

Acest tip de tinuta presupune costume negre pentru barbati si rochii scurte pentru femei, mai ales daca este vorba de o nunta sau un eveniment special.

Tinuta festiva

Este vazuta de obicei in preajma sarbatorilor. Pentru ea inseamna o rochie de ocazie ce aduce stralucire sau o bluza cu margele si pantaloni sau fusta neagra.

Tinuta casual

Pentru el inseamna pantaloni si jacketa, pentru ea pantaloni de seara. Casual inseamna aproape orice  de la blugi la sneakersi.  In general ar trebui sa fie specificat pe invitatie tipul tinutei. Daca sunteti in dubii referitor la tinute, puteti cere detalii intotdeauna gazdei sau organizatorilor.

Rochii de club     Rochii Baby Doll      Costume barbati      Papioane barbati

Lasa un raspuns

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
Adresa de e-mail: (Nepublicat)
Comentariu:
Introduceti codul

Categorii

Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Oferte speciale

Magazinele noastre

Furnizori

Etichete

Contactaţi-ne

Suportul nostru este disponibil 24/7.

Telefon:0748-100-700

Contactați echipa noastră!