5 tipuri de rochii cocktail

5 tipuri de rochii cocktail

Rochii cocktail ModaMall

Moda are reputatia de a fi capricioasa. Totusi, expertii vorbesc despre trendurile viitoare. Cum  New York fashion Week se apropie de sfârșit, m-am gândit ca ar fi distractiv de a incerca a privi in viitor. Pentru a vedea ce se va purta in urmatorii cinci ani, am vorbit cu 4 dintre cei mai deștepti oameni pe care ii cunosc si care lucreaza in moda astazi. Iata ce au raspuns:

Jason Silva, regizor și prezentator la Brain Games de la National Geographic / Rochii cocktail

Unul din lucrurile ce le vom vedea tot mai mult va fi o disparitie a computerelor. Telefoanele noastre sunt cu mult mai mici decat calculatoarele si de o mie de ori mai puternice decat calculatoarele de acum 40 de ani. Deja, computerele au devenit in esenta, accesorii de moda. Când oamenii cumpara smartphone-uri, acestea sunt cumparate pe baza tendintelor din moda, design, etc. Acest lucru va continua. In cele din urma vom avea "computere ușor de purtat". "Ochelarii" sunt un alt proiect indraznet. Imaginati-va posibilitatile de moda care vor rezulta din asta! Termenul folosit este "de calcul omniprezent". Calculatorul va fi peste tot: in tesatura de la imbracamintea noastra si se va comporta ca o a doua piele. Moda va deveni extrem de tehnologizata.

Rie Yano, co-fondator al Material Wrld / Rochii cocktail

Vor exista mai multe date disponibile online pentru a va ajuta in luarea unor decizii mai inteligente in ce priveste cumpararea și vânzarea produselor de brand. atstazi, puteti gasi foarte multe informatii despre  produse electronice și mașini si anume pretul de vânzare cu amanuntul, numele marcii, versiunea, etc. Nu vad același tip de date in jurul modei, deoarece moda este atât de versatila și cu atât de multi jucatori incat nu exista nici un standard in aceasta industrie pentru a stoca aceste date. Ca un exemplu, un element poate aparea pe e-commerce site-ul unui brand și va disparea odata ce sezonul va trece. S-ar putea gasi pe alte site-uri retailer, precum și pe eBay, dar deja sezonul va fi trecut. In cinci ani, mai multe date vor fi disponibile despre fiecare element și disponibilitatea lui, pretul, etc, care vor ajuta clientii in luarea deciziilor potrivite pentru ei și de a optimiza vanzarea  produselor anumitor  branduri.

Hannah Metz, designer de moda si blogger / Rochii cocktail

Imi imaginez ca vom vedea o democratizare, oferind mai multe optiuni ieftine si o mai mare implicare din partea unui public mai larg prin intermediul mass-media, retelelor sociale și de blog-uri.

Claire Mazur, co-fondator al Of A Kind / Rochii cocktail

In urmatorii cinci ani vom vedea ca acest concept de "trend" isi va pierde importanta iar ca ideea de "stil personal" va lua amploare, de aceea tind sa cred ca tendintele vor schita doar in linii mari iar stilul personal va fi cel care va dicta tinuta fiecaruia cu adevarat.

Jenny Michelsen, CMO și co-fondator la Gunnar Optiks / Rochii cocktail

Moda si tehnologia deja interfereaza, dar in urmatorii cinci ani cred ca moda nu va exista fara tehnologie. Consumatorii vor cere mai mult de la branduri atat in moda cat si in tehnologie. Suntem martorii unei "evolutii fortate" deoarece companiile se confrunta cu constrângeri logistice și fara eforturi masive in infrastructura, nevoiti sa se concentreze asupra tehnologizarii. Moda poate fi nelimitata din punct de vedere artistic, dar materialele, procese de fabricatie, și capacitatea de a prezenta produsele potrivite pentru publicul potrivit vor continua sa modifice structura industriei de moda intr-o anumita masura, deaorece trebuie sa se conformeze pentru a tine pasul cu  climatul social in schimbare. Tehnoligizarea modei in cele din urma va duce la castiguri uriase deoarece va oferi produse inovatoare.

Rochii cocktail ModaMall

Tags Rochii de seara   Rochii de ocazie   Rochii elegante   Rochii lungi

Lasa un raspuns

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
Adresa de e-mail: (Nepublicat)
Comentariu:
Introduceti codul

Categorii

Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Oferte speciale

Magazinele noastre

Furnizori

Etichete

Contactaţi-ne

Suportul nostru este disponibil 24/7.

Telefon:0748-100-700

Contactați echipa noastră!