Termeni și condiții de utilizare

Folosirea acestui website implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. ModaMall (numit in continuare Comerciant) isi asuma dreptul de a dispune modificarea acestor prevederi fara vreo notificare prealabila.

1.Drepturi de autor 

Continutul site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Comerciantului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Comerciantului  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

2.Produse si servicii

Produsele comercializate prin intermediul ModaMall.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ.

Preturile nu includ cheltuielile de livrare (a se vedea mai jos costurile ocazionate cu expeditia si conditiile in care acestea se aplica). Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul nostru de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

.Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

3.Plati

Plata produselor comandate de pe site-ul ModaMall.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau online cu card bancar de debit/credit

4.Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. NU facem livrari prin Posta Romana. Comerciantul isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

ModaMall  ofera livrea produselor comandate, online sau telephonic, prin Curier Rapid 

 Termenul de livrare este intre 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre magazinul nostru.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:30 – 17:00.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Comercializarea produselor din magazinul ModaMall se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

 Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

20 lei  –  pentru comanda cu o valoare mai mica de 150 de lei - Pitesti

GRATIS – pentru comanda cu o valoare mai mare de 150 de lei

Pentru restul tarii:

25 lei – pentru comanda cu o valoare mai mica de 150 de lei

In cazul in care efectuati plata online cu cardul sau prin banca in avans, costul de curierat va fi inclus in plata comenzii astfel la primirea coletului nu veti mai platii nimic.


Cum Platesc:

1. in sistem ramburs – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat sau soferului societatii.
2. prin card bancar – prin intermediul companiei specializate in plati online, MobilPay, iti oferim o tranzactie sigura
3. prin banca – plata prin banca se face in avans. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni dar ele pot fi consultate si la rubrica noastra de Contact. Comenzile platite in cont bancar nu se vor expedia pana in momentul in care plata se va inregistra in contul societatii noastre.

Livrarea se face printr-o firma de curierat rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat pentru a stabili ora si locul expedierii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Comerciantul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de acesta,  motive care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

5.Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Comerciantul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, pete, arsuri, zgarieturi, socuri etc.

6.Comentarii ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul ModaMall.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Comerciantul isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care afecteaza in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

7.Hosting, link-uri, erori de functionare

Site-ul www.stonecreek.eu este gazduit de serverele unei terte firme. Comerciantul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

8.Newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului ModaMall este gratuita si voluntara, si implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca exista orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9.Confidentialitate

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@modamall.ro.

10.dispozitii finale

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor  agreat de ambele parti. Acceptand de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.Modamall.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Produse noi

Oferte speciale

Furnizori

Etichete